Redenen om te stoppen met roken

Er zijn talloze redenen om te stoppen met roken. Van onze klanten horen wij het vaakst de volgende:

  • De gezondheid en het risico op ernstige ziektes;
  • Een teruglopende conditie;
  • De schadelijke effecten voor mensen in de omgeving;
  • De hoge kosten;
  • Het vervelende gevoel niet zonder te kunnen.

Waarom stoppen met roken?Wat uw redenen ook mogen zijn, u kunt rekenen op onze steun als u het roken definitief de rug wilt toekeren of als het even niet lukt om vol te houden. Als ervarings deskundige maar ook als specialist weet ik als geen ander hoe lastig stoppen kan zijn: vele duizenden rokers heb ik al begeleid op weg naar hun vrijheid.

Onderzoek toont aan dat van alle stoppogingen die mensen op eigen houtje ondernemen, zo’n 3 tot 5% effectief is. Bij stoppogingen onder begeleiding van een professionele coach en met de juiste hulpmiddelen stijgt de effectiviteit (gemeten na 12 maanden) tot 30 à 40%.

Wij bieden  u die professionele begeleiding om uw rookverslaving te overwinnen. 

Dit kan zijn door de coaching gesprekken die binnen uw basis verzekering vallen. Dit kunnen we ondersteunen met nicotine vervangende therapie of medicatie. Hierbij volgen we de richtlijnen van de verzekeringsmaatschappij en advies van de arts. De gekozen weg is altijd een optelsom van uw gezondheid, eerdere ervaringen en wensen en het inzicht van uw begeleider.

Naast deze reguliere behandelmethode kunnen we ook kiezen voor de lasertherapie of natuurgeneeswijze. De vergoedingen hiervoor zijn afhankelijk van uw verzekering en polis. Hier kunnen we van tevoren overleg over hebben.


Een website maken